WERKPLAATS

AFSPRAAK MAKEN

Plan tijdig een afspraak. Dan zorgen wij dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig staat er een leenauto klaar. Bel met 0115 – 530 211 of stuur een e-mail naar werkplaats@garagevervaet.nl.

 

ONDERHOUD & REPARATIES

Dankzij onze goed opgeleide medewerkers én de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Wist u dat preventief onderhoud vaak duurdere reparaties voorkomt? Zo bespaart u op de onderhoudskosten. En natuurlijk dragen onze scherpe inkoopsprijzen daaraan bij. 

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op uw kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineer slim. 

AIRCO SERVICE

Wij bieden u gecertificeerde aircoservice. Zowel voor reiniging als reparaties. Wij adviseren een jaarlijkse aircoreiniging. Is de airco kapot? Dankzij onze moderne uitleesapparatuur wordt de aircoreparatie gedegen uitgevoerd. Ook de nieuwste type aircosystemen worden bij ons gerepareerd. 

BANDEN

Toe aan nieuwe banden? Wat veel mensen niet weten: wij bieden een scherpe prijs- kwaliteitverhouding. Onze banden zijn zelfs goedkoop als u gaat vergelijken. Kom gerust langs in onze werkplaats of bel voor een persoonlijk bandenadvies. 

UITLIJNEN

Staat het onderstel goed uitgelijnd onder de auto, dan merkt u dat meteen. Een hoger rijcomfort, minder bandenslijtage en lagere onderhoudskosten… het zijn enkele voordelen van een goed uitgelijnd voertuig. Onze moderne apparatuur zorgt voor een perfecte wegligging.