OVER ONS

AL 60 JAAR LIEFHEBBER VAN HET VAK

Eerlijk advies, scherpe prijzen en kennis van zaken. Dat is Garage Vervaet Axel. Bij de familie Vervaet worden zaken gedaan in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Er geldt echter één gouden regel: afspraak is afspraak. Eigenaar Thomas Vervaet vertegenwoordigt ‘de Vervaet autobranche’ als derde generatie (zie historie). Na de IVA-opleiding Automotive Businessmanagement werkte hij eerst bij een merkdealer, verantwoordelijk voor de verkoop. 

Sinds 2008 is hij werkzaam in het autobedrijf van zijn vader in Axel, waarvan hij sinds 2018 de eigenaar is. Het mooie van Thomas is, dat hij het verkooptalent op een heel natuurlijke wijze ‘in zijn bloed’ heeft zitten. Een adviesgesprek voelt niet als een ongemakkelijk verkoopgesprek, maar gaat heel ongedwongen en ontspannen. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen en dán wordt een auto kopen pas echt leuk!

ONZE EXPERTISE

ONS AANBOD

Ons aanbod is gevarieerd en scherp geprijsd. Van nieuwe auto’s tot jong gebruikte occasions. We selecteren op goed onderhouden auto’s, met een keurige kilometerstand en een net interieur.

AUTO VERHUUR

Een personenauto of bestelwagen huren? Autohopper Vervaet Axel is een no-nonsense autoverhuurder. We hanteren scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. De modellen voor de verhuur zijn recent, representatief en goed onderhouden. 

WERKPLAATS

Wij houden van heldere communicatie. Regulier onderhoud en reparaties voeren we uit in nauw overleg met u. Uw auto wordt voor u gerepareerd conform gemaakte afspraken én staat tijdig gereed. En dat elke werkdag opnieuw!