AUTOVERHUUR

ZAKELIJK

Zakelijk een personenauto of bestelbus huren? Onze auto’s zijn niet ouder dan twee jaar en bovendien representatief en goed onderhouden. Wij denken graag met u mee. Als er tijdelijk veel kilometers gemaakt worden, voor bijvoorbeeld een cursus, dan kan het verzekerings- en belastingtechnisch voordeliger zijn om een auto te huren in plaats van privékilometers te declareren. 
 
Wanneer u op jaarbasis regelmatig één of twee dagen een auto huurt, betaalt u bovendien een voordeliger tarief. Wilt u langer dan een maand een auto huren bijvoorbeeld voor een project op locatie? Dan is shortlease mogelijk meer iets voor u. Een flexibele vorm van zakelijk leasen, zonder contract.
 
We adviseren u graag over de mogelijkheden.  

.  Scherpe prijsafspraken 
.  Recente, representatieve auto’s (niet ouder dan twee jaar)
.  Heldere voorwaarden
.  De auto is verzekerd en voorzien van pechhulp
.  Gespecificeerde zakelijke facturen (inclusief fiscale waarde van gehuurde voertuig)

PARTICULIER

Een auto huren voor een dag? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U huurt al een personenauto vanaf € 25 per dag. Ook voor een langere periode, bijvoorbeeld voor een comfortabele vakantie kan het interessant zijn een grotere auto te huren. We verhuren diverse types personenauto’s en bestelbussen. Ideaal tijdens een verhuizing, een klusproject met veel ritjes naar de milieustraat of een dagje Ikea. Dan is 6 tot 20 m3 extra laadruimte zeker gewenst! 

.  Scherpe prijzen 
.  Moderne, nette huurauto’s (niet ouder dan twee jaar)
.  Heldere voorwaarden
.  De auto is verzekerd en voorzien van pechhulp

SHORTLEASE

Tijdelijk een auto leasen zonder een langdurig contract? Shortlease biedt die vrijheid. En bovendien is dat bij Autohopper Garage Vervaet snel geregeld.
 
Shortlease wordt interessant wanneer u langer wilt huren dan één maand, maar toch flexibel wilt zijn. Een ideale oplossing, bijvoorbeeld voor een tijdelijke medewerker of een freelanceklus op locatie. U least al vanaf € 439,- excl. BTW  per maand. Een shortlease mag doorlopen tot maximaal 24 maanden. 
 
Op korte termijn geregeld
We bieden altijd luxe 5-deurs personenauto’s aan, die voorzien zijn van airco- en audio-installatie. Extra opties zijn uiteraard mogelijk. Heeft u op korte termijn een auto nodig? Geen probleem. Onze communicatielijnen zijn kort en we schakelen snel. 

Wij houden van heldere communicatie en goede afspraken.  Dat geldt ook voor Shortlease: 

.  Duidelijke offerte
.  Overzichtelijke voorwaarden
.  Een huurovereenkomst
.  Duidelijke afspraken over facturatie en opzegtermijn. 

VRAGEN?

Heeft u een vraag over Autohopper Vervaet Axel? Bel gerust of stuur ons een e-mail.  

BENIEUWD NAAR ONS AANBOD?

Autohopper Vervaet Axel is een no-nonsense autoverhuurder. Scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. Bij ons vindt u geen addertjes onder het gras. Onze huurprijzen zijn inclusief verzekering én pechhulp.